Kartoffelstärke
Standort des Lieferanten : Bulgarien Produktart / CAS Nummer / Zusatzbezeichnung |
Native potato starch |
Genetische Art |
Ohne GMO |
Verfügbare Menge |
|
Bezugsmöglichkeiten |
Lieferung (Preis nicht inkl.) |
Menge pro Verpackungseinheit |
25.0 |
Handelseinheit |
|
Ursprungsland |
Bulgarien |
Incoterms |
FCA
|
Mindestbestellmenge |
10000.0 |
Preis pro Handelseinheit |
Bitte melden Sie sich an, um den Preis zu sehen |
MHD |
|
Unternehmenszertifikate |
Potato starch is starch extracted from potatoes. The cells of the root tubers of the potato plant contain leucoplasts (starch grains). To extract the starch, the potatoes are crushed, and the starch grains are released from the destroyed cells. The starch is then left to settle out of solution or separated by hydrocyclones, then dried to powder. Potato starch contains typical large oval spherical granules ranging in size from 5 to 100 μm.
Produktunterlagen
Keine Dokumente