Bio Yacon Sirup
Standort des Lieferanten : Niederlande Produktart / CAS Nummer / Zusatzbezeichnung |
NHS.5.002.01 |
Genetische Art |
Keine Angabe |
Verfügbare Menge |
500.0 KG |
Bezugsmöglichkeiten |
Abholung |
Menge pro Verpackungseinheit |
25.0 KG |
Handelseinheit |
KG |
Ursprungsland |
Peru |
Incoterms |
EXW
|
Mindestbestellmenge |
100.0 KG |
Preis pro Handelseinheit |
Bitte melden Sie sich an, um den Preis zu sehen |
MHD |
|
Unternehmenszertifikate |
Yacon (Smallanthus sonchifolius) is an ancestral tuber with a natural sweet taste due to its content of fructooligosaccharides (FOS) with a low glycemic index. It is also prebiotic, is low in calories, vegan, dairy-free, and gluten-free! It’s a great option for those who are looking for a little sweetness without the blood sugar side effects! Yacon syrup can be added to many preparations instead of honey, maple syrup, molasses, or agave, and replace sugar in many recipes Industrial Use: in salad dressing, bakery, desserts, and pastries, in smoothies, beverages, chocolate, energy bars, among others.
Produktunterlagen
Keine Dokumente