Bio Yacon Sirup

Standort des Lieferanten : Niederlande

Produktart / CAS Nummer / Zusatzbezeichnung

NHS.5.002.01

Genetische Art

Keine Angabe

Verfügbare Menge

500.0 KG

Bezugsmöglichkeiten

Abholung

Menge pro Verpackungseinheit

25.0 KG

Handelseinheit

KG

Ursprungsland

Peru

Incoterms

EXW

Mindestbestellmenge

100.0 KG

Preis pro Handelseinheit

Bitte melden Sie sich an, um den Preis zu sehen

MHD

Unternehmenszertifikate

Beschreibung

Yacon (Smallanthus sonchifolius) is an ancestral tuber with a natural sweet taste due to its content of fructooligosaccharides (FOS) with a low glycemic index. It is also prebiotic, is low in calories, vegan, dairy-free, and gluten-free! It’s a great option for those who are looking for a little sweetness without the blood sugar side effects! Yacon syrup can be added to many preparations instead of honey, maple syrup, molasses, or agave, and replace sugar in many recipes Industrial Use: in salad dressing, bakery, desserts, and pastries, in smoothies, beverages, chocolate, energy bars, among others.

Produktunterlagen

Keine Dokumente